Delaware

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Delaware

Nekretnina na prodaju u Delawareu

Granira južno i zapadno s Marylandom, na sjeveroistoku s New Jersey i na sjeveru s Pennsylvanijom.

Država Delaware poznata je nadimkom "Prva država", jer se odnosi na svoju ulogu kao prve američke kolonije za ratifikaciju Ustava i pridruživanje sindikatu 1787. godine. Delaware je šesto stanovništvo u SAD-u. Nadalje, to je jedina država sa samo tri županije: New Castle, Kent i Sussex.

Delaware je možda najpoznatiji po tome što je prvi ušao u dvije važne poslovne mjere: više od 50% svih javnih trgovačkih američkih tvrtki i 64% Fortune 500 tvrtki uključeno je u

Delaware. Kao rezultat toga, porezi na osnivanje poduzeća predstavljaju drugi izvor prihoda za Delaware nakon poreza na dohodak.

Delaware nije osobito nadaren prirodnim resursima i ekonomski je ometan po svojoj veličini, ali Delaware genijalno njeguje ključnu nišu u sektoru poslovnih usluga nudeći fleksibilnu i poslovnu poreznu strukturu i dobiveni sudski sustav u kojem se odlučuju poslovni procesi sudac umjesto žirija. Delaware je privukao bezbrojne izvan state kompanije kao što su Apple, Coca-Cola, Ford i Facebook da se uključe u državu.

Delaware također nudi zanimljive zakone o uzorku koji privlače izdavatelje kreditnih kartica u zemlji, uključujući Bank of America, Chase, Barclays i ING Direct.

Dobro plaćeni poslovi u financijskom i znanstvenom sektoru učinili su Delaware relativno povijesno bogatom državom. Međutim, nekretnine za prodaju u Delawareu, u gradskim područjima Wilmington i Dover, ostaju relativno povoljne u usporedbi s cijenama kuća u susjednom Marylandu i New Jerseyju.

Klima Delaware je umjerena, ima obalnu ravnicu, koju karakteriziraju brda, pašnjaci na sjeveru, močvarna područja na jugu i pješčane plaže duž obale. Tijekom kolonijalnog razdoblja, Delaware je uzgajao duhan, ali danas poljoprivrednici proizvode skromne količine pšenice kao što su kukuruz, soja, pšenica, krumpir i jabuke.

S 22 milja obale, Delaware koristi od značajnog ljetnog turističkog prometa iz drugih država Srednjeg Atlantika. Plaža Rehoboth, samo 120 milja od Washingtona, D.C., zove se "ljetni kapital naroda" zbog svoje popularnosti kao odredišta za odmor za stanovnike Beltwaya.

Penjanje Delaware tržišta nekretnina čini se da ljuljaju u korist prodavača zainteresiranih za prodaju nekretnina u Delawareu.

Prosječna cijena nekretnine za prodaju u Delawareu porasla je za 3,9% tijekom prva tri mjeseca 2018., najveći skok u bilo kojoj državi osim Oregona. Realtors i home buyers prošli mjesec su rekli da su vidjeli iznenadni nedostatak inventara, odnosno broj kuća na tržištu, što je stvorilo neočekivani porast cijena.

Čak i uz tekući porast, cijene nekretnina za prodaju u Delawareu porasle su za 16% u posljednjih godinu dana.

Delawareovo domaće tržište stagnira u posljednje vrijeme, prošle godine, kada su cijene porasle samo 2,2% u 12 mjeseci prije 1. listopada.

Taj spori rast vjerojatno je potaknuto velikim brojem domova u foreclosure ili prodano s teškoćama pri prodajnim cijenama od požara.

Ako ste sanjali o novom startu u Delawareu, počeli ste potražiti nekretnine za prodaju u Delawareu, posebno u Wilmingtonu, Doveru, Bellefonteu ili Georgetownu, rado ćete znati da ste na putu jer 2018 obećava da će biti velika godina za kupnju nekretnine za prodaju u Delawareu iz raznih razloga.

Prvi razlog je da se kamatne stope očekuju i dalje rastu u narednih 11 mjeseci, barem dva do četiri puta više. Zapravo, kupci mogu očekivati ​​kamate od 5% do kraja godine.

 Ako predugo čekate, možete završiti trošiti više na istu nekretninu za prodaju u Delawareu. I dok su te cijene u posljednjih nekoliko mjeseci brzo porasle, 2018. će početi umjeravati taj ritam. Cijene kuća će i dalje nastaviti rasti, ali ne tako brzo kao što su bile. Kupnja nekretnine za prodaju u Delawareu 2018. godine je mudar i pametan potez koji će vam uštedjeti dok gledate vrijednosti koje dolaze.

Više domova će se vratiti na tržište, s najvećim dijelom oporavka od sredine do vrha, što znači da ćete imati puno više za odabir dok počnete pretraživanje u Delawareu.

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB